Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Browni kurabiyenin ıslak olmasının sebebi, kurabiyelerin fırından çıkar çıkmaz, ilk sıcaklıkları geçmeden, soğuk şerbete batırılmasıdır 12.
Islak browni kurabiye yaparken şu adımlar izlenmelidir:
- Kurabiyeler fırından çıkar çıkmaz değil, ilk sıcaklıkları çıktıktan sonra, soğuğa yakın ılık şerbete batırılmalıdır 12.
- Şerbetin sıcak olmamasına dikkat edilmelidir 2.
- Şerbet için su ve şeker tencereye alınarak karıştırılmalı, kaynamaya bırakılmalıdır 5.
- Kaynadığında içerisine yarım limon suyu eklenmeli, bir süre daha kaynatıldıktan sonra altı kapatılıp soğumaya bırakılmalıdır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: