Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Boşnaklar, çeşitli ve zengin bir mutfağa sahip olup, aşağıdaki yemekleri özellikle severler:
- Cevapi: Baharatlı kıymadan yapılan ve mangalda pişirilen küçük köfteler 23.
- Burek: İnce yufka hamuruyla yapılan, genellikle kıymalı olan bir börek türü 23.
- Begova Supa: Tavuk eti, bamya ve sebzelerle hazırlanan besleyici bir çorba 12.
- Soka: Kaymak ve peynirle yapılan biber turşusu 1.
- Ajvar: Közlenmiş patlıcan ve acı biberden yapılan bir meze 13.
- Pljeskavice: Sulu ve büyük köfteler 1.
- Dudove: Cevizle yapılan bir Boşnak tatlısı 1.
- Kaymaçina: Krem karamelin Boşnak yorumu, süt ve yumurta ile yapılan bir tatlı 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: