Buradasın
Bölmeli kızartma tavası nasıl kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bölmeli kızartma tavası kullanımı için aşağıdaki adımlar takip edilmelidir:
- Hazırlık: Balığı temizleyip kurutun ve baharatlarla marine edin 1.
- Yağ Seçimi: Balık kızartmak için zeytinyağı, ayçiçek yağı veya mısır yağı gibi yüksek sıcaklığa dayanıklı yağlar tercih edin 1.
- Isıtma: Tavayı orta-yüksek ateşte iyice ısıtın ve ardından yağı ekleyin 1.
- Kızartma Süreci: Balığı tavaya yerleştirdikten sonra aşırı karıştırmaktan kaçının 1. Her bir tarafın tamamen kızarmasını bekleyin 2.
- Servis: Kızaran balığı kağıt havlu üzerine alarak fazla yağının süzülmesini sağlayın ve sıcak servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: