Beyti kebabı en güzel şekilde yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Malzemeler: 800 gram orta yağlı kıyma, 1 adet domates, 4 diş sarımsak, 1 tatlı kaşığı biber salçası, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı kekik, 3 adet yufka. 2. İç harcın hazırlanması: Kıyma, rendelenmiş domates, sarımsak ve rendelenmiş soğanı derin bir kaba alın. 3. Yufkanın sarılması: Yufkayı tezgaha alın ve ortadan ikiye katlayın. 4. Rulo şeklinde sarma: Kıymayı yerleştirdikten sonra yufkayı sıkı bir rulo şeklinde sarın. 5. Kesme ve pişirme: Rulo şeklindeki yufkaları çapraz bir şekilde kesin ve fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. 6. Sosun hazırlanması: Sos tavasına sıvı yağ ve tereyağını alın. 7. Servis: Hazırladığınız sosu, fırından çıkan beytilerin üzerine gezdirin ve közlenmiş sebzeler eşliğinde servis edin.