Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Banana Bread'in püf noktaları şunlardır:
- Olgunlaşmış muz kullanımı: En iyi sonuçlar için sarı ve üzerinde kahverengi benekler olan muzlar tercih edilmelidir 14.
- Yağ ve şeker miktarı: Tereyağı, kahverengi şeker ve yumurtalar ekmeğe zenginlik ve nem katar 1. Beyaz şeker yerine daha fazla nem sağlayan kahverengi şeker kullanılabilir 3.
- Karıştırma: Malzemeleri nazikçe karıştırmak, ekmeğin sert olmasını önler 4.
- Pişirme süresi: Önceden ısıtılmış 350°F (175°C) fırında yaklaşık 60 dakika pişirilmelidir 12. Kürdan testi ile iç kısmın pişip pişmediği kontrol edilmelidir 4.
- Saklama: Ekmek, oda sıcaklığında 4 gün, buzdolabında ise 5 gün saklanabilir 2. Dondurulduğunda ise 2-4 ay tazeliğini korur 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: