Buradasın
Balık yumurtasını kızartırken dağılmaması için ne yapmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Balık yumurtasının kızartırken dağılmaması için şu yöntemler önerilir:
- Balığı iyice kurulayın: Kağıt havlu veya mutfak havlusu ile balığın üzerindeki fazla nemi alın 3.
- Un veya mısır ununa bulayın: Balığı un veya mısır ununa bulamak, balığın dışında koruyucu bir tabaka oluşturur 3.
- Yüksek sıcaklıkta kızartın: Kızartma yağının yüksek sıcaklıkta olması, balığın hızlı ve çıtır kızarmasını sağlar 34.
- Nazikçe çevirin: Balığı sık sık çevirmekten kaçının, bir kez çevirmek yeterlidir 3.
- Taze balık kullanın: Taze balık, daha az dağılma eğilimindedir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: