Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Balık mevsimleri, balıkların en lezzetli ve bol olduğu dönemlere göre belirlenir 13. İşte aylara göre balık mevsimleri:
- Ocak: Hamsi, uskumru, palamut, istavrit, lüfer, barbun, tekir, çinekop, çupra, levrek 13.
- Şubat: Hamsi, uskumru, palamut, istavrit, lüfer, barbun, tekir, çinekop, çupra 1.
- Mart: Hamsi, istavrit, lüfer, barbun, tekir, çinekop, çupra, levrek, mezgit, kefal, kalkan 1.
- Nisan: Mezgit, kefal, kalkan, lüfer, barbun, tekir, çinekop, çupra, levrek, istavrit 1.
- Mayıs: Sardalya, lüfer, barbun, tekir, çinekop, çupra, levrek, istavrit, mezgit, kefal, kalkan 1.
- Haziran: Sardalya, istavrit, mezgit, kefal, kalkan 5.
- Temmuz: Sardalya, lüfer, barbun, tekir, çinekop, çupra, levrek, istavrit, mezgit, kefal, kalkan 1.
- Ağustos: Sardalya, lüfer, barbun, tekir, çinekop, çupra, levrek, istavrit, mezgit, kefal, kalkan 1.
- Eylül: Sardalya, lüfer, barbun, tekir, çinekop, çupra, levrek, istavrit, mezgit, kefal, kalkan, palamut 1.
- Ekim: Palamut, uskumru, lüfer, barbun, tekir, çinekop, çupra, levrek, istavrit, mezgit, kefal 1.
- Kasım: Palamut, uskumru, lüfer, barbun, tekir, çinekop, çupra, levrek, istavrit, mezgit, kefal, kalkan 1.
- Aralık: Hamsi, uskumru, palamut, ist
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: