Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Arçelik fırının en iyi pişirme modu, yapılacak yemeğe göre değişiklik gösterebilir. Ancak, bazı pişirme modları ve kullanım alanları şu şekildedir:
- Üst-alt ısıtma 24. Poğaça, kek, browni, sulu köfte, sebzeli tavuk, balık gibi yemekler için uygundur 4.
- Fanlı pişirme 24. Kümes hayvanları, balık ve büyük et parçaları için kullanılır 4. Ayrıca, yiyeceklerin dışının daha çıtır olmasını sağlarken, iç kısımlarının da nemli kalmasına yardımcı olur 2.
- Izgara modu 5. Izgara yapmak ve yemeklerin üst katmanını çıtır çıtır yapmak için kullanılır 5.
- Pizza modu 4. Pizza, börek ve kiş gibi yemekler için uygundur 4.
- Sıcak hava hassas pişirme 4. Pandispanya gibi pasta ve keklerin pişirilmesi için kullanılır 4.
- 3/4D sıcak hava 4. Birden fazla tepside yemek pişirmek için kullanılır 4.
- Hızlı ısıtma 4. Önden ısıtılmış fırın istendiğinde kullanılır 4.
En iyi pişirme modunu belirlemek için, yapılacak yemeğin pişirme gereksinimlerini dikkate almak önemlidir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: