Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Elektrikli fırında en iyi pişirme modu, pişirilecek yemeğin türüne göre değişiklik gösterir:
- Fanlı (turbo) program: Eşit ve hızlı pişirme sağlar 12. Küçük parçalı et ve sebze yemekleri için uygundur 12.
- Fansız (alt-üst ısıtma) program: Yavaş ve eşit pişirme gerektiren yemekler, kekler, ekmekler ve bazı et yemekleri için uygundur 12.
- Izgara modu: Et, tavuk ve balık gibi yiyeceklerin üstü çıtır olacak şekilde pişirilmesi için kullanılır 125.
Ayrıca, 3D ve 4D pişirme modları da yeni nesil fırınlarda homojen ısı dağılımı sağlamak için kullanılabilir 5.
En iyi sonucu elde etmek için, fırının kullanım kılavuzunu incelemek ve uygun pişirme modunu seçmek önemlidir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: