Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Antrikot pişirmenin en güzel yolu, pişirme yöntemine göre değişiklik gösterebilir:
- Izgarada antrikot: Orta ısıda alevsiz bir ızgara kullanılabilir 1. Her iki yüzeyi de kızarana kadar, yaklaşık 4-6 dakika pişirilebilir 4. Pişirme süresinin yarısında, güzel ızgara izleri oluşturmak için et 90 derece döndürülebilir 4.
- Tavada antrikot: Döküm tava kullanılması önerilir 14. Tavayı orta ateşte ısıtıp, her iki tarafı da 2 dakika olacak şekilde yüksek ateşte mühürlemek gerekir 24. Ardından 200 derece fırında az pişmiş için 4 dakika, orta pişmiş için 6 dakika, çok pişmiş için 10 dakika pişirilebilir 2.
- Fırında antrikot: Fırın 180 dereceye ayarlanıp, yaklaşık 30 dakika pişirilebilir 1. Etin mühürlenmesi, neminin içeride kalmasını sağlar 1.
Genel pişirme önerileri:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: