Buradasın
Antriko ızgarada nasıl servis edilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Antrikot ızgarada şu şekilde servis edilebilir:
- Marine Etme: Antrikot etinin daha lezzetli olması için marine edilebilir 25. Marine sosu için zeytinyağı, sarımsak, biberiye, kekik, tuz ve karabiber kullanılabilir 25. Etin iki tarafına da zeytinyağı sürülüp karabiber ve tuzla ovulduktan sonra buzdolabında 1 saat bekletilebilir 3.
- Pişirme: Izgara tavası orta ateşte ısıtılır 3. Et, tavanın içine konulup yüksek ateşe getirilir 3. Her iki tarafı da 2'şer dakika olmak üzere toplamda 4 dakika mühürlenir 3.
- Fırında Pişirme: Et, önceden ısıtılmış 200 dereceli fırına atılır 3. Az pişmiş için 4 dakika, orta pişmiş için 6 dakika, çok pişmiş için 10 dakika pişirilir 3.
- Dinlendirme: Pişirme işleminden sonra et, kesme tahtasında 5 dakika dinlendirilir 3.
- Servis: Et dilimlenerek sıcak servis yapılır 4.
Daha aromatik bir tat için pişerken tavaya taze kekik ve taze biberiye eklenebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: