Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ankastre fırında en iyi pişirme modu, yapılacak yemeğe göre değişiklik gösterebilir. Ancak, bazı popüler ve etkili pişirme modları şunlardır:
- 3D veya 4D HotAir: Havanın dört boyutlu dolaşımını sağlayarak dört farklı seviyede aynı anda pişirme imkanı sunar 2.
- Fanlı Pişirme: Sıcak havayı fırının içinde dolaştırarak kekin her köşesinin homojen bir şekilde pişmesini sağlar 4.
- Alt-Üst Isıtma: Poğaça, kek, browni gibi genel yemekler için uygundur 3.
- Pizza Ayarı: Pizza, börek ve kiş gibi yemekler için kullanılır 3.
- Hızlı Isıtma: Önden ısıtılmış fırın istendiğinde kullanılır 3.
Ayrıca, ankastre fırınlar genellikle daha gelişmiş pişirme kontrol sistemlerine sahip olup, yemeğin türüne ve ağırlığına göre optimum sıcaklık ve süre ayarlarını otomatik olarak belirleyen akıllı asistanlar sunabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: