Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Altus ankastre fırının hangi modda pişirilmesi gerektiği, yapılacak yemeğe göre değişiklik gösterebilir.
- Balık, tavuk ve et yemekleri için 4. ve 5. raflar uygundur 3.
- Kek, börek ve yemek gibi yiyecekler için 2. ve 3. raflar tercih edilebilir 3.
- Alt kısmın daha iyi pişmesi için alt üst ayar kullanılabilir 3.
Ayrıca, Altus ankastre fırınlarda 3 boyutlu pişirme, fan ve alt ısıtıcı, statik fonksiyon, soğutucu fan, buz çözme fonksiyonu, eko-turbo pişirme ve elektrikli ızgara gibi çeşitli pişirme modları bulunmaktadır 1.
Fırın kullanımı hakkında daha fazla bilgi için kullanım kılavuzuna başvurulması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: