Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Alman sosis çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Bratwurst 12. Genellikle ızgarada veya tavada kızartılan ve hardal ile lahana turşusu ile servis edilen kalın, sulu bir sosis 2.
- Knockwurst 2. Sarımsak ve kırmızı biberle tatlandırılmış kısa, dolgun bir sosis 2.
- Weisswurst 2. Dana eti ve domuz etinden yapılan, geleneksel olarak tatlı hardal ve yumuşak çubuk krakerle servis edilen beyaz bir sosis 2.
- Nürnberg sosisi 2. Mercanköşk ve öğütülmüş biberle tatlandırılmış küçük, ince bir sosis 2.
- Frankfurter 15. Taze çekilmiş dana eti ve baharatlarla doğal kuzu bağırsağı ile hazırlanan, Viyana sosisi olarak da bilinen bir sosis 15.
Bunların dışında, Almanya'da goetta, scrapple, kishka, kielbasa ve mortadella gibi sosis çeşitleri de bulunmaktadır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: