Buradasın
Airfryer'da mısır patlatma nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Airfryer'da mısır patlatma tarifi:
Malzemeler:
- 1 su bardağı cin mısır 1;
- 1-2 yemek kaşığı sıvı yağ (zeytinyağı veya ayçiçek yağı) 2;
- Tuz (damak tadınıza göre) 2.
Yapılışı:
- Airfryer'ı 200 dereceye ısıtın 12.
- Patlamış mısır çekirdeklerini ve yağı bir kapta karıştırın 2.
- Yağlı kağıt serili airfryer sepetine mısırları dökün 2.
- Sepeti airfryer'a yerleştirin ve 5-7 dakika pişirin 2. Pişme işlemi sırasında sepeti birkaç kez sallayın 2.
- Mısırlar patlamayı bıraktığında airfryer'ı kapatın 2.
- Tuz ekleyin ve karıştırın 2.
- Sıcak servis edin 2.
Püf noktaları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: