• Buradasın

    Ahmet İpek Et Kombinesi kime ait?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Ahmet İpek Et Kombinesi, Ahmet İpek Sucukları'na aittir 123.
    Şirket, 1985 yılında Afyon Organize Sanayi Bölgesi'nde 28.000 m²'lik entegre et tesisini kurarak büyümeye başlamıştır 13. Günümüzde, günlük 300 canlı hayvan kesim kapasitesi ve 30 ton ileri işlenmiş et üretimiyle sektörün lider firmaları arasında yer almaktadır 13.
    Ahmet İpek Sucukları, 4. nesil yöneticiler Kemal ve Alpay İpek tarafından yönetilmektedir 2.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Ahmet İpek'in sahibi kim?

    Ahmet İpek Sucukları'nın sahibi, 2019 yılında vefat eden Ahmet Arsoy'dur. Ahmet Arsoy, 1980 yılında üçüncü nesil olarak işi devralmış ve 1985 yılında Afyon Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk entegre et tesisini kurmuştur.

    Et kombinası ne iş yapar?

    Et kombinası, çeşitli küçükbaş ve büyükbaş hayvanların kesilip et ve et mamullerine dönüştürüldüğü besin işleme fabrikalarını ifade eder. Et kombinalarının bazı işlevleri: Kesim ve işleme: Etlerin kesim ve işleme faaliyetlerinin yürütülmesi. Ürün üretimi: Kıyma, kuşbaşı, kavurma gibi ürünlerin üretilmesi. Depolama: 410 ton gibi büyük depolama alanlarına sahip olma. İstihdam: Akçaabat Et Kombinası gibi tesislerde 60 kişiye istihdam sağlanması. Bölgesel hizmet: Trabzon Et Kombinası gibi tesislerin, bölge illerine hizmet vermesi.