Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Açıkta kalan çiğ kıymayı saklamak için şu adımlar izlenmelidir:
- Buzdolabında Saklama: Çiğ kıyma, 4 derece veya daha düşük bir sıcaklığa ayarlanmış buzdolabında en fazla 2 gün saklanabilir 125.
- Dondurucuda Saklama: -18 derece veya daha düşük bir sıcaklığa ayarlanmış dondurucuda çiğ kıyma, kalitesini kaybetmeden 3-4 ay saklanabilir 125.
- Saklama Kapları: Kıyma, orijinal, ağzı kapalı kapta veya plastik ambalajla sarılmış, hava geçirmez bir kapta saklanmalıdır 12.
- Etiketleme: Dondurucuya konulan kıymanın üzerine, dondurulma tarihi yazılmalıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: