Buradasın
5 kişilik kahvaltı için ne yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
5 kişilik kahvaltı için yapılabilecek bazı tarifler:
- Kaşık Dökmesi: Yumurta, un ve yoğurt kullanılarak hazırlanan, küçük ve yuvarlak krepler şeklinde bir kahvaltılıktır 145.
- Pişi: Un, tuz ve yağ ile hazırlanan, reçel veya bal ile tüketilebilen bir tarif 45.
- Akıtma: Un, süt ve yumurta ile hazırlanan, ince bir kıvamda pişirilen bir kahvaltılık 45.
- Menemen: Domates, yumurta ve biber ile hazırlanan, isteğe göre soğanlı veya soğansız servis edilen bir kahvaltılık 4.
- Çılbır: Yumurtanın suda pişirilmesiyle hazırlanan, isteğe göre sarımsak ile lezzetlendirilen bir tarif 24.
Ayrıca, kahvaltılık pişi, sütlü biber kavurması, mayalı akıtma, kabartma tozlu pişi, fakir sucuğu, van cacığı, sirkeli pişi, lalanga, karıştırma, sucuk sote, arnavut paçası, kahvaltılık acuka, girit ezmesi, soğanlama gibi tarifler de 5 kişilik kahvaltı için değerlendirilebilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: