3 günlük menü önerileri şunlardır:
1. Gün:
- Kahvaltı: Doğal yoğurt, 200-250 ml süt veya 100 gr yağsız beyaz peynir, bir adet meyve ve suni tatlandırıcılı sıcak içecek 1.
- Öğle: 150 gr et veya 200 gr balık, 200 gr sebze (yeşil salata, domates, havuç, salatalık) 1.
- Akşam: 150 gr buğulama balık, 1-2 parça soğuk et, 1 kutu ton balığı veya 3-4 parça somon füme, 200 gr sebze (patlıcan, mantar, şalgam kökü) 1.
2. Gün:
- Sabah: Ilık limonlu su, yeşil smoothie (ıspanak, salatalık, limon suyu, maydanoz, zencefil, 1 yeşil elma) 2.
- Öğle: Haşlanmış sebzeler (brokoli, kabak, havuç), zeytinyağlı limonlu salata 2.
- Akşam: Mercimek çorbası, haşlanmış karnabahar ve birkaç kaşık kinoalı salata 2.
3. Gün:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: