Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Otel barı, alkollü ve alkolsüz içeceklerin servis edildiği bir sosyal ve ticari mekandır 4.
Otel barında çalışan personellerin bazı görevleri:
- Barmen: Bar kartında yer alan içeceklerin hazırlanmasını ve servisini yapmak, bar stoklarını kontrol etmek, bar temizliğini yapmak 1.
- Bar garsonu: Barmen tarafından hazırlanan içecekleri ve yiyecekleri servis etmek, misafirlerin siparişlerini almak ve masalarını temizlemek 24.
- Bar kaptanı: Barda servis edilen yiyecek ve içecekler hakkında bilgi sahibi olmak, barların servise açılmadan önceki son kontrollerini yapmak, tamir ve bakım ihtiyaçlarını belirlemek 3.
Ayrıca, otel barlarında sandviç, tost ve hamburger gibi hazır yiyecekler de bulunabilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: