Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Otel barı, aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır:
- Tezgah ve Raflar: 85 cm yüksekliğinde ve 60 cm genişliğinde bir tezgah, içki şişeleri ve malzemeleri için raflar bulunmalıdır 14.
- Soğutucular ve Lavabo: Tezgah altına kilitlenebilen soğutucular ve çift gözlü lavabo yerleştirilmelidir 14.
- Aydınlatma ve Temizlik: Barın düzeni, temizliği ve aydınlatması kuyumcu vitrini gibi olmalıdır; temizlik ve hijyen en önemli önceliktir 14.
- Servis ve Sunum: Kalın dipli viski bardakları, uzun kokteyl bardakları ve şarap kadehleri gibi çeşitli bardaklar kullanılmalıdır 2.
- Ek Hizmetler: Bazı otellerde lobby barlar, sandviç, tost ve hamburger gibi hazır yiyecekler de sunabilir 1.
Ayrıca, barların konumu ve tasarımı, otelin genel dekorasyonuna ve misafirlerin beklentilerine uygun olmalıdır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: