Her gün alınması gereken antioksidanlar, kişinin sağlık durumuna ve ihtiyaçlarına bağlı olarak değişir. Genel olarak, günlük antioksidan ihtiyacı için taze sebze ve meyveler önerilir. Bazı önemli antioksidanlar ve kaynakları: C Vitamini: Kırmızı dolmalık biber, portakal suyu, kivi gibi besinlerde bulunur. E Vitamini: Buğday tohumu yağı, ay çekirdeği, badem ve fındıkta bulunur. Koenzim Q10 (CoQ10): Somon, karaciğer ve tam tahıllarda bulunur. Selenyum: Deniz ürünleri, tam tahıllar, yumurta ve Brezilya cevizinde bulunur. L-Sistein ve Alfa Lipoik Asit: L-sistein, glutatyon sentezinde kullanılan bir amino asittir; alfa lipoik asit ise hem suda hem de yağda çözünebilen bir antioksidandır. Antioksidan takviyeleri kullanmadan önce bir uzmana danışılması önerilir.