Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Vakum kiti kullanımı genel olarak şu adımları içerir:
- Makineyi Hazırlama: Vakum makinesini düz bir yüzeye yerleştirin ve elektrik prizine takın 1.
- Vakum Torbası Seçimi: Kullanılacak vakum torbasını, vakumlanacak ürün için uygun boyutta seçin 13.
- Ürünü Torbaya Yerleştirme: Vakumlanacak ürünü torbaya yerleştirin ve torbanın açık ucundan en az 2-3 cm uzakta olmasına dikkat edin 1.
- Torbanın Makinaya Yerleştirilmesi: Torbanın açık ucunu makinenin vakum bölümüne yerleştirin ve düzgün yerleştiğinden emin olun 1.
- Vakumlama ve Mühürleme: Makinanın kapağını kapatın ve vakumlama düğmesine basın 1. Makine, torbadaki havayı emecek ve hava tamamen çıktığında torbayı otomatik olarak mühürleyecektir 13.
- Kontrol ve Kapatma: Mühürlemenin tamamlandığından ve hava sızdırmadığından emin olun 1. İşlem tamamlandıktan sonra makineyi kapatın ve torbayı makineden çıkarın 1.
Sıvı içeren gıdalar vakumlanırken, sıvının makineye kaçmaması için ekstra dikkatli olunmalıdır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: