Buradasın
Promosyon çikolata nasıl olmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Promosyon çikolata şu özelliklere sahip olmalıdır:
- Malzeme kalitesi: Yüksek kaliteli kakao ve doğal malzemeler tercih edilmelidir 2.
- Tazelik: Çikolataların üretim tarihi ve raf ömrü kontrol edilmelidir 2.
- Alerjen bilgisi: Fındık, süt veya gluten gibi alerjenler hakkında bilgi alınmalıdır 2.
- Tasarım: Kutu tasarımı, marka kimliğiyle uyumlu olmalıdır 23.
- Logo baskısı: Şirket logosu çikolata üzerine veya kutuya basılabilir 14.
- Özelleştirme: Kişiselleştirilmiş kartlar veya şık kurdeleler eklenebilir 2.
- Ambalaj: Şık ve estetik bir ambalaj tercih edilmelidir 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: