Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Garson, restoran, kafe, bar gibi yiyecek ve içecek hizmeti sunulan mekanlarda müşterilere hizmet eder 12. Başlıca görevleri şunlardır:
- Sipariş almak: Müşterilerin yemek ve içecek siparişlerini almak ve mutfak personeline iletmek 13.
- Servis yapmak: Yiyecek ve içecekleri zamanında ve doğru bir şekilde servis etmek 12.
- Müşteri taleplerini karşılamak: Müşteri taleplerine yanıt vermek ve sorunları çözmek 13.
- Masaları düzenlemek: Masaları temizlemek ve düzenlemek 13.
- Ödeme almak: Hesap işlemlerini gerçekleştirmek ve ödemeleri almak 13.
Ayrıca, bazı işletmelerde garsonlardan menü tanıtımı, öneri sunma veya promosyon ürünlerini pazarlama gibi ek görevler de beklenebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: