Buradasın
Restoranlarda kuver ücreti nasıl hesaplanır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Restoranlarda kuver ücreti, masaya konulan araç ve gereçlerin maliyeti ile sunulan ikramların maliyeti göz önünde bulundurularak hesaplanır 12.
Kuver ücretinin hesaplanmasında dikkate alınan bazı unsurlar şunlardır:
- Masa hazırlığı: Masaya örtü serilmesi, çatal-bıçak ve diğer gereçlerin yerleştirilmesi 15.
- Ek ikramlar: Ekmek, zeytinyağı, meze gibi sunulan ek ürünler 12.
- Restoranın kar marjı: Kuver ücreti, restoranın karını artırmaya yardımcı olur 1.
Kuver ücreti, restoranın türüne ve hizmet kalitesine göre değişiklik gösterebilir ve genellikle kişi başına belirlenir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: