Buradasın
Dondurma standı açmak için ne gerekli?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dondurma standı açmak için gerekli bazı unsurlar:
- Yasal izinler ve belgeler:
- İşletme ruhsatı 45;
- Vergi kimlik numarası (EIN) 4;
- "Ticari adla faaliyet gösterme" (DBA) kaydı 4;
- Mobil gıda satıcısı izni 4;
- Gıda işleyici sertifikası 4;
- Dondurma satıcısı izni (bazı şehirlerde) 4;
- Yapı sağlık izni 4;
- Satış vergisi ruhsatı 4;
- Sağlık denetimi onayı 4;
- Yangın denetimi izni 4;
- Müzik yayını lisansı (isteğe bağlı) 4.
- Konum ve mekan seçimi:
- Yaya trafiğinin yoğun olduğu, görünür ve erişilebilir bir yer tercih edilmelidir 5.
- Ekipmanlar:
- Sermaye:
- Dükkanın dizaynı ve ekipmanların maliyeti için ortalama 60 bin lira gereklidir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: