Buradasın
Kokolin hangi analizlere tabi tutulur?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kokolin, çeşitli analizlere tabi tutulur:
- Serbest Yağ Asitleri (FFA): Yağın bozulma durumunu belirler 1.
- Peroksit Değeri: Yağın oksidasyon seviyesini ölçer 1.
- İyot Sayısı: Yağın doymamışlık derecesini gösterir 1.
- Sabunlaşma Sayısı: Yağın hidroliz edilebilir yağ asitleri içeriğini belirler 1.
- Duman Noktası: Yağın yüksek sıcaklıklarda bozulmaya başladığı sıcaklığı gösterir 1.
- Erime Noktası: Çikolata üretimi ve margarin yapımında doğru sıcaklıkta çalışmayı sağlamak için analiz edilir 1.
- Katı Yağ İçeriği (SFC): Yağın belirli sıcaklıklarda ne kadar katı veya sıvı olduğunu gösterir 1.
- Polimerize Yağ İçeriği: Isıtılmış yağlarda polimerizasyon olup olmadığını belirler 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: