• Buradasın

    DEÜ

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    DEÜ'de hangi mail kullanılıyor?

    Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) iki farklı e-posta adresi kullanılmaktadır: 1. Personel için: `ad.soyad@mail.deu.edu.tr`. 2. Öğrenciler ve mezunlar için: `ad.soyad@ogr.deu.edu.tr`.

    DEÜ'de finaller online mı?

    Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) final sınavları yüz yüze yapılmaktadır.

    DEÜ'de kaç tane yerleşke var?

    Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) 5 farklı yerleşke bulunmaktadır. Bunlar: 1. Buca Yerleşkesi; 2. Tınaztepe Yerleşkesi; 3. Balçova Yerleşkesi; 4. Cumhuriyet Yerleşkesi; 5. Narlıdere Yerleşkesi.

    DEÜ uzaktan eğitim sınavları nasıl oluyor?

    DEÜ'de uzaktan eğitim sınavları, asenkron ve senkron yöntemlerle gerçekleştirilmektedir. Asenkron sınavlarda, öğrenciler diledikleri zaman eğitim materyallerini inceleyebilir ve sınavlara katılabilirler. Senkron sınavlarda ise, belirli tarihlerde canlı dersler yapılır ve öğrenciler bu derslere katılarak soruları eşzamanlı olarak eğitmenlere sorabilirler.

    DEÜ Sakai ders kaydı ne zaman?

    Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) ders kayıtları, 23 Eylül - 26 Eylül 2024 tarihleri arasında WEB Kayıt Sistemi üzerinden yapılacaktır.

    DEÜ'de kaç ders paketi var?

    Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) 48 saatlik içeriğe sahip 6 ders paketi bulunmaktadır.

    DEÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği hangi kampüste?

    Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, Tınaztepe Kampüsü'nde bulunmaktadır.

    DEÜ KBB hangi profesör?

    Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Kulak Burun Boğaz (KBB) bölümünde görev yapan profesörler şunlardır: Prof. Dr. Enis Alpin Güneri; Prof. Dr. Yüksel Olgun; Prof. Dr. Mustafa Cenk Ecevit.

    DEÜ tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

    Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) tahlil sonuçlarını öğrenmek için iki farklı yöntem bulunmaktadır: 1. DEÜ Hastanesi Web Sitesi Üzerinden: DEÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin web sayfasından online sonuç alma linkine tıklayarak tetkik sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: - hastane.deu.edu.tr adresine gidin. - Giriş yaptıktan sonra, menüden "E-Sonuç" seçeneğine tıklayın. - T.C. kimlik numaranız ve barkod kodunuz ile sisteme giriş yapın. - "Tahlil sonuçlarım" seçeneğini seçin. 2. E-Nabız Uygulaması Üzerinden: Sağlık Bakanlığı'nın e Nabız uygulamasından da DEÜ Hastanesi'nin laboratuvar ve radyoloji sonuçlarınızı sorgulayabilirsiniz. Bunun için: - T.C. kimlik numaranız ve e-Devlet şifreniz ile sisteme giriş yapın. - "Tahlillerim" seçeneğini kullanarak sonuçlarınıza ulaşabilirsiniz.

    DEÜ'de devam zorunluluğu var mı?

    Evet, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) devam zorunluluğu vardır. Öğrencilerin derslere ve diğer çalışmalara katılımı zorunlu olup, devam durumlarının izlenmesi ve denetlenmesi Senato tarafından belirlenen esaslara göre yapılır.

    DEÜ BEF ders seçimi ne zaman?

    Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Buca Eğitim Fakültesi (BEF) ders seçimi, 2024 yılı için 23 Eylül - 26 Eylül 2024 tarihleri arasında WEB Kayıt Sistemi üzerinden yapılacaktır.

    DEÜ sağlık bölümleri hangi kampüste?

    Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) sağlık bölümleri aşağıdaki kampüslerde bulunmaktadır: Tıp Fakültesi: İnciraltı Kampüsü, Balçova. Eczacılık ve Diş Hekimliği Fakülteleri: İnciraltı Kampüsü. Sağlık Bilimleri Fakültesi: Alsancak Kampüsü, Konak.

    DEÜ amblemi ne zaman değişti?

    Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) yerleşke isminin "Tınaztepe Yerleşkesi"nden "Dokuz Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesi"ne değiştirilmesi 14 Kasım 2024 tarihinde gerçekleşen Yönetim Kurulu kararıyla olmuştur.

    DEÜ kütüphaneden kimler yararlanabilir?

    Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) kütüphanelerinden aşağıdaki kişiler yararlanabilir: 1. DEÜ öğretim elemanları ve idari personeli: Üniversite kimlik kartlarını göstermek kaydıyla kütüphane hizmetlerinden yararlanabilirler. 2. DEÜ kayıtlı öğrenciler: Her defasında üniversite kimlik kartlarını göstererek kütüphane hizmetlerinden yararlanabilirler. 3. Diğer üniversitelerin öğretim elemanları ve lisansüstü öğrencileri: Karşılıklı olma esası ile kütüphaneden yararlanabilirler. 4. Kamu ve özel sektör kuruluş mensupları: Üyelik aidatını ödemek suretiyle kütüphaneye üye olabilirler, ancak ödünç verme hizmetlerinden yararlanamazlar. 5. DEÜ emekli personeli: Üyelik aidatı ödemeksizin kütüphane ödünç verme hizmetlerinden yararlanabilirler.

    DEÜ'de hukuk okunur mu?

    Evet, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) hukuk okunabilir. DEÜ Hukuk Fakültesi, İzmir'in Buca ilçesinde, Tınaztepe Yerleşkesi'nde yer almaktadır.

    DEÜ sağlık bilimleri hangi fakültede?

    Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi, İnciraltı Sağlık Yerleşkesi'nde yer almaktadır.

    DEÜ hukuk Roma 1 ne zaman?

    DEÜ Hukuk Fakültesi'nde Roma Hukuku I dersi 15 Kasım 1978 tarihinde eğitime başlamıştır.

    DEÜ'de kaç kütüphane var?

    Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) 11 kütüphane bulunmaktadır. Bunlar: 1. Prof. Dr. Fuat Sezgin Merkez Kütüphanesi; 2. Buca Eğitim Fakültesi Kütüphanesi; 3. Hukuk Fakültesi Kütüphanesi; 4. Veteriner Fakültesi Kütüphanesi; 5. Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Kütüphanesi; 6. Devlet Konservatuvarı Kütüphanesi; 7. Bergama Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi; 8. Efes Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi; 9. Torbalı Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi; 10. 15 Temmuz Sağlık ve Sanat Fakültesi Kütüphanesi; 11. Seferihisar Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi Kütüphanesi.

    DEÜ eğitim fakültesi hangi kampüste?

    Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Eğitim Fakültesi, Buca Kampüsü'nde bulunmaktadır.

    Deu geçme notu nasıl hesaplanır?

    Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) geçme notu, öğrencinin bir derste veya dönemde sağladığı başarı notuna göre hesaplanır. Hesaplama adımları: 1. Ara sınav not ortalaması belirlenir ve buna karşılık gelen katkı puanı eklenir. 2. Yılsonu veya bütünleme sınav notu ile ara sınav not ortalaması toplanır. 3. Öğrencinin dersten geçebilmesi için yılsonu veya bütünleme sınavından en az 50 alması ve başarı notunun en az 60 olması gerekir. Mutlak değerlendirme sisteminde ise öğrencinin 100 üzerinden en az 50 alması ve başarı notunun 50 olması şarttır.