Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Diğer püf noktaları ise şunlardır:
- Çorbanın kıvamını daha yoğun hale getirmek için suyun bir kısmını et suyu veya tavuk suyuyla değiştirmek 1.
- Sarımsağı ezmeden önce biraz tuzla ovarak lezzetini belirgin hale getirmek 1.
- Salçalı sosu dikkatlice karıştırıp kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte pişirmeye devam etmek 2. Bu, çorbanın kıvam almasını sağlar 2.
- Eriştelerin çorbanın içinde fazla pişmemesine dikkat etmek 2. Erişteler piştikten sonra, çorbanın üzerine sosu ekleyip pişirmeye devam etmek 2.
- Kuru nane ve sarımsağın miktarını damak zevkine göre ayarlamak 2. Fazla kuru nane, çorbanın tadını yoğunlaştırabilir 2.
- Çorbanın içine eklenen salçalı sosu dikkatlice karıştırmak 4.
- Çorbanın pürüzsüz bir kıvama getirilmemesi, taneli olarak servis edilmesi 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: