Buradasın
Yiyecek ve içecek hizmetleri alanı patates garnitürü nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yiyecek ve içecek hizmetleri alanında patates garnitürü, ana yemeklerin yanında sunulan, patatesle yapılan çeşitli yan yemeklerdir 12.
Bazı patates garnitürü çeşitleri:
- Kızarmış Patates: İnce dilimler veya küpler halinde doğranmış patateslerin sıcak yağda kızartılmasıyla yapılır 2.
- Püre Patates: Yumuşak ve kremsi bir dokusu olan, tereyağı ve süt eklenerek hazırlanan patates yemeği 2.
- Fırında Patates: Baharatlar ve zeytinyağı ile harmanlanıp fırınlanan patatesler 2.
- Patates Salatası: Haşlanmış patates, maydanoz ve soğan eşliğinde sunulan kolay ve lezzetli bir garnitür 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: