Buradasın
Yemeklerde kepek nasıl kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yemeklerde kepek kullanımı için bazı öneriler:
- Yulaf kepeği: Genellikle yoğurtla karıştırılarak tüketilir ve omlet, krep, pancake gibi yiyeceklere eklenir 15. Ayrıca, un yerine kullanılarak kurabiyeler, mücverler, ekmekler, bisküviler ve pastalarda da yer alabilir 15.
- Buğday kepeği: Yüksek lif içeriği nedeniyle sindirim sağlığına yardımcı olabileceğinden, keklere veya ekmeğe eklenebilir 2.
- Çavdar kepeği: En çok ekmek, küçük ekmek, simit, simit ve krakerlerde kullanılır 2.
- Pirinç kepeği: Ev yapımı pizza hamuruna veya eriştelere eklenebilir 2.
- Mısır kepeği: Lezzetini değiştirmeden unlu mamuller için uygun hale gelir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: