Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yemek kartı ile yemekhane aynı değildir; her iki yöntemin de farklı avantajları ve dezavantajları vardır 123.
Yemekhane sisteminin avantajları:
- Çalışanların bir arada olmasını ve sosyal etkileşimde bulunmasını sağlar 13.
- Özellikle şehir merkezine uzak veya vardiyalı çalışan işletmeler için pratiktir 13.
Yemekhane sisteminin dezavantajları:
- Hijyen, zehirlenme veya yangın gibi durumlarda sorumluluk işletmeye aittir 23.
- Yemekhane alanı ve mutfak için sürekli yatırım ve bakım gerektirir 3.
Yemek kartı kullanmanın avantajları:
- Çalışanların yemek ve restoran seçme özgürlüğü vardır 125.
- Operasyonel giderleri ve muhasebe yükünü azaltır 125.
- %100'e varan vergi avantajı sağlar 125.
Yemek kartı kullanmanın dezavantajları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: