Buradasın
Yasemin balık hangi sosla pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yasemin balığı için önerilen bazı soslar:
- Limonlu ve zeytinyağlı sos 2. Balığın üzerine limon suyu ve zeytinyağı eklenerek marine edilir ve ardından ızgarada pişirilir 2.
- Fırında sebzeli sos 2. Balığın üzerine doğranmış sebzeler (domates, soğan, biber) eklenerek zeytinyağı ve baharatlarla tatlandırılıp fırında pişirilir 2.
- Otlu buğulama sosu 2. Balığın taze otlar (maydanoz, dereotu) ve sebzelerle birlikte buharda pişirilmesi, zeytinyağı ve limon suyu ile servis edilmesi önerilir 2.
Yasemin balığı için özel bir sos tarifi bulunamamıştır. Ancak, genel olarak balık yemeklerinde kullanılabilecek bazı soslar şunlardır:
Balık sosları, kişisel damak zevkine göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: