Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Vietnam'da kahvaltıda tüketilen bazı yiyecekler şunlardır:
- Pho: Sığır eti veya tavuk suyu, pirinç eriştesi, otlar ve baharatlardan yapılan geleneksel bir çorba 34.
- Banh mi: Izgara domuz eti, ezme, çıtır domuz yağı, salamura sebzeler ve çeşitli soslarla doldurulmuş çıtır baget 34.
- Goi cuon: Karides, domuz eti, otlar ve sebzelerle doldurulmuş ince pirinç kağıdından yapılmış taze börekler 34.
- Xoi: Yapışkan pirinç, genellikle et, tavuk, yumurta veya çeşitli malzemelerle servis edilir 34.
- Trung: Kızartma, haşlama veya omlet şeklinde pişirilmiş yumurta 3.
Ayrıca, kahvaltıda tatlı çay veya kahve ve taze meyve suyu da tercih edilebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: