Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
V kal un olarak belirtilen ürünün, kavılca unu olabileceği düşünülmektedir 14. Kavılca ununun bazı faydaları şunlardır:
- Besin değeri: Yüksek protein, lif, demir, magnezyum, fosfor ve diğer mineraller açısından zengindir 14.
- Gluten oranı: Düşük glüten oranına sahip olduğu için sindirim sistemi dostu bir undur 14.
- Diyetlerde kullanım: Yoğun lif oranı sayesinde diyetlerde tercih edilir 14.
- Bebek ve çocuk beslenmesi: Çocuk bisküvisi, kek, poğaça gibi ürünler için uygun bir besin kaynağıdır 14.
- Ekmek ve hamur işleri: Ekmek, börek, kek ve diğer unlu mamullerin yapımında kullanılır 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: