Buradasın
Ton balığının yanında hangi yiyecekler yenmeli?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ton balığının yanında aşağıdaki yiyecekler tercih edilebilir:
- Sebzeler: Çiğ veya pişmiş sebzeler (kereviz, havuç, soğan, brokoli, karnabahar, yeşil fasulye) 2.
- Meyveler: Tatlı ve tuzlu denge için elma, üzüm, çilek gibi meyveler 2.
- Kuruyemiş ve Tohumlar: Ceviz, badem, ay çekirdeği, chia tohumları, keten tohumları 2.
- Ekmek ve Hamur İşleri: Baget, çavdar ekmeği, simit 23.
- Pilav ve Makarna: Sade pilav veya baharatlı pilav, makarnanın üzerine ton balığı eklenebilir 23.
- Salata: Maydanoz salatası, yeşil elmalı semizotu salatası, çoban salatası, roka ve domates salatası gibi hafif salatalar 14.
Bu seçenekler, ton balığının lezzetini tamamlar ve dengeli bir yemek sunar.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: