Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk, sofraya çeşitli şekillerde servis edilebilir:
- Soslu Tavuk: Sarımsak, parmesan ve baharatlarla marine edilen tavuk, maydanoz salatası ile sunulabilir 1.
- Fırında Tavuk: Baharatlarla marine edildikten sonra fırında pişirilen tavuk, iç pilavın üzerine yerleştirilerek servis edilebilir 1.
- Fırın Poşetinde Tavuk: Sebzelerle birlikte fırın poşetinde pişirilen tavuk, limon dilimleri ile servis edilebilir 2.
- Tuzda Tavuk: Tavuk, tuzla kaplanarak servis edilebilir 3.
Tavuk yemeklerinin yanında, taze ve hafif salatalar (örneğin, çoban salatası, Akdeniz salatası), zeytinyağlı yemekler (örneğin, enginar, fava) veya çıtır yan lezzetler (örneğin, mücver) tercih edilebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: