Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tatsoi pişirmek için birkaç yöntem:
- Stir-fry (wok veya tavada kızartma) 12. Tatsoi, sebze stir-fry'larına eklenebilir 1. Bebek bok choy veya Çin lahanası ile benzer bir hafif hardal tadı sunar, ancak daha çabuk pişer 1. Son birkaç saniyede wok'a eklenip, yapraklar soluncaya kadar pişirilmelidir 1.
- Salata yeşili 15. Mikro yeşillik, bebek yaprak veya olgun aşamada (üç-dört hafta) tatsoi, salata karışımlarına eklenebilir 15.
- Pesto 1. Tatsoi yaprakları, kaju, tuz, zeytinyağı ve besin mayası ile karıştırılarak vegan pesto yapılabilir 1.
Malzemeler (6 kişilik):
- 1 demet tatsoi 12;
- 2 çay kaşığı susam yağı 12;
- 1 diş sarımsak, ince rendelenmiş 12;
- 1 çay kaşığı zencefil, rendelenmiş 12;
- 1 çay kaşığı balık sosu 1.
Hazırlanışı:
- Tatsoi'nin alt kısmını kesin ve atın 12.
- Yaprakları yıkayın, ancak kurutmayın; fazla su hafifçe buharlaşacaktır 1.
- Susam yağını küçük bir tavada orta ateşte ısıtın 1.
- Yağ ısındığında, sarımsak ve zencefili ekleyip 30 saniye kavurun 12.
- Hala ıslak olan tatsoi ve balık sosunu ekleyip karıştırın 1.
- Kapaksız olarak, ara ara karıştırarak tatsoi sapları yumuşayana ve yapraklar solana kadar, yaklaşık 1-2 dakika pişirin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: