Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tango beyaz çikolata, çeşitli tatlı ve pastacılık tariflerinde kullanılabilir. İşte bazı kullanım alanları:
- Tatlılarda Kullanım: Beyaz çikolata, muz, ahududu, böğürtlen, vişne, hindistan cevizi, badem, fındık, portakal gibi meyvelerle birlikte kullanılır 14.
- Eritme ve Sos Olarak: Isıtırken ve eritirken dikkatli olunmalı, ısının 40-45°C'yi geçmemesi sağlanmalıdır 14. Eritme işlemi için sıvı kremanın içine küçük parçalara ayrılmış beyaz çikolata eklemek önerilir 1.
- Poğaça ve Keklerde: Beyaz çikolata, poğaça iç dolgusuna eklenerek tatlı-tuzlu bir ara öğün hazırlanabilir 2.
- Sıcak Çikolata: Süt ve krema ile birlikte ısıtılarak sıcak çikolata yapımında kullanılabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: