Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tandoori tavuk yapmak için gerekli malzemeler:
- 10-15 adet tavuk baget veya tavuk kanat 2;
- Terbiye sosu için:
Yapılışı:
- Terbiye sosunun hazırlanması: Derin bir karıştırma kabında yoğurt, domates salçası ve diğer malzemeleri karıştırarak terbiye sosunu hazırlayın 2.
- Tavukların marine edilmesi: Tavuk butlarını terbiye sosuna batırın ve en az 2-3 saat veya bir gece boyunca bu sosta marine edin 2.
- Pişirme: Marine edilen tavuk butlarını şişlere takın ve kömür ızgarası üzerinde çevirerek kızartın 2.
- Servis: Tandoori tavukları sıcak olarak servis yapın 2. Yanında taze yeşillikler, nane sosu veya yoğurt ile sunabilirsiniz 2.
Püf noktaları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: