Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bazı farklar:
- Genişlik: Fettuccine'den biraz daha geniştir 125.
- Kalınlık: Fettuccine'den daha incedir 125.
- Menşei: Fettuccine, Güney İtalya'nın Tuscany ve Lazio bölgelerinde, tagliatelle ise Kuzey İtalya'nın Emilia-Romagna ve Marche bölgelerinde popülerdir 125.
- Kullanılabilirlik: Fettuccine genellikle kurutulmuş halde bulunurken, tagliatelle taze olarak satılır 125.
Benzerlikler:
- Her ikisi de buğday unu ve yumurta ile yapılan uzun, yassı makarnalardır 25.
- Aynı şekilde, genellikle el ile yuvarlanıp elle kesilir 5.
- Her ikisi de uzun makarna kategorisinde yer alır; spaghetti, linguine ve pappardelle gibi diğer uzun makarnalarla birlikte kullanılır 25.
İkame:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: