Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sütlaç Tarifi:
- Malzemeler: 1 litre süt, yarım su bardağı pirinç, 3 tatlı kaşığı buğday nişastası, 1 su bardağı toz şeker, 1 paket vanilya 1.
- Hazırlık:
- Pirinci yıkayıp su ile ateşe koyun, kaynatın 1.
- Soğuk sütü ekleyin, karıştırın 1.
- Bir kasede buğday nişastasını 1 su bardağı soğuk süt ile ezin 1.
- Tencerede kaynamakta olan süt ve pirincin içine buğday nişastasını ekleyin, karıştırarak 10 dakika pişirin 1.
- Toz şekeri ilave edip karıştırın, 1-2 dakika kaynatın 1.
- Sütlaç kaplarına koyup soğuduktan sonra servis edebilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: