Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sülfit çeşitli besinlerde doğal olarak veya koruyucu madde olarak bulunabilir 34. İşte bazı sülfit kaynakları:
- Meyveler: Kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir 13.
- Sebzeler: Sarımsak, soğan, pırasa, taze soğan, brokoli, Brüksel lahanası, karnabahar, lahana, kırmızı lahana, kara lahana, turp, şalgam 1.
- Deniz ürünleri: Çoğu balık türü ve karides, midye gibi kabuklu deniz ürünleri 13.
- Yumurta ve süt ürünleri: Bütün yumurta, peynir, süt, yoğurt, kefir 1.
- Tahıllar: Arpa, yulaf, buğday ve bu tahıllardan yapılan unlar 1.
- İçecekler: Hindistan cevizi sütü, üzüm ve domates suyu 1.
- Baharatlar: Toz köri ve toz zencefil 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: