Buradasın
Sos tavası hangi malzemeden olmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sos tavaları genellikle şu malzemelerden üretilir:
- Çelik 34. Dayanıklılığı ve hızlı ısı iletimi ile bilinir 34.
- Döküm 4. Isıyı yavaşça ve eşit bir şekilde dağıtır 4.
- Granit 45. Yapışmaz yüzeyi ve estetik görünümü ile tercih edilir 45.
- Emaye 4. Dayanıklı ve kolay temizlenebilir özelliktedir 4.
- Teflon 4. Yapışmaz yüzeyi ve kolay temizlenme özelliği ile bilinir 4.
- Bakır 4. Mükemmel ısı iletkenliği ile sosları hızlı ve eşit şekilde pişirir 4.
Seramik sos tavaları da porselen, kil veya çömlekten yapıldığı için genelde dekoratif amaçlarla kullanılır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: