Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şivas 21 viski, genellikle sek veya puro ile birlikte tüketilir 3. Optimum servis sıcaklığı, oda sıcaklığının birkaç derece üzerindedir 3.
Viskiyi içerken şu öneriler dikkate alınabilir:
- Oda sıcaklığı: Viskinin tüm koku ve aromalarını alabilmek için oda sıcaklığında servis edilmesi önerilir 14.
- Buz kullanımı: Malt viskilerde buz önerilmez, ancak harmanlanmış İskoç, İrlanda, Kanada ve Amerikan Bourbon viskilerinde buz kullanılabilir 15.
- Su ilavesi: Yüksek alkollü viskiler için birkaç damla su eklemek, aromaların daha belirgin hale gelmesini sağlar 145.
Viski, bir kokteyl içkisi olarak değil, tek başına bir keyif içeceği olarak tüketilmelidir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: