Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sırp mutfağına ait bazı yemekler:
- Ajvar: Kırmızı biber, sarımsak ve patlıcan karışımıyla yapılan bir garnitür 23.
- Burek: Peynirli, kıymalı, mantarlı, ıspanaklı çeşitleri bulunan bir börek 2.
- Cevapcici: Sığır veya domuz etinin kıyılıp ızgaralanmasıyla yapılan bir yemek 2.
- Karadordeva Snicla: Dana veya domuz bifteğinin içine kaymak doldurulup rulo şeklinde yapılan bir yemek 25.
- Krofne: Jöle, reçel, marmelat veya çikolata ile doldurulmuş ekmeksi çörekler 2.
- Pljeskavica: Dana, kuzu ve domuz kıymasının karışımıyla hazırlanan büyük hamburger köftesi 25.
- Punjene Paprike: Bol domates sosuyla servis edilen ve farklı biber çeşitleriyle yapılan biber dolması 2.
- Sarma: Lahana veya üzüm yaprağına sarılmış kıyma ve pirinç dolması 35.
- Gibanica: Peynir, yoğurt ve yumurta karışımıyla doldurulmuş yufka veya hamur böreği 35.
- Pitа: Elma, şeftali veya vişne gibi meyvelerle yapılan bir tatlı 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: