Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sinbo döküm tavanın ızgara olarak kullanılabileceğine dair bazı özellikler:
- Yanmaz ve yapışmaz özellik 3. Et, tavuk ve balık gibi yemekler oldukça pratik bir şekilde pişer 3.
- Kolay temizlik 4. Tavayı yağlamaya ihtiyaç olmadığı için et ve sebzeler gönül rahatlığıyla tüketilebilir 4.
- Isıya dayanıklılık 4. Isıya dayanıklı ve pişirilen et ve sebzelerin soğumadan sıcaklığını muhafaza eder 4.
- Sağlıklı kullanım 4. Döküm tavalarda bakteri üretimi olmaz 4.
Ancak, bazı kullanıcılar tavanın altı düz (ızgara deseni yok) olduğu için ocakta durmadığını belirtmiştir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: