Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sıcak kahve müşteri talimatı, barista veya servis elemanlarının müşterilere kahve servisi yaparken izlemesi gereken adımları içerir:
- Fincan Seçimi: Sade fakat şık fincan ve bardaklar kullanılmalıdır 13.
- Kahve Hazırlığı: Kahve çekirdekleri, demlenmeden hemen önce öğütülmelidir 1.
- Servis Sıcaklığı: Kahve, 50°C ile 70°C arasında servis edilmelidir 2. Bu sıcaklık, lezzet ve aromanın en iyi şekilde deneyimlenmesini sağlar 3.
- Hızlı ve Güleryüzlü Hizmet: Müşteri memnuniyetini artırmak için hızlı ve güler yüzlü hizmet sunulmalıdır 1.
- Kişiselleştirme: Müşterilerin süt çeşidi, şeker ve aroma tercihleri gibi kişisel talepleri karşılanmalıdır 1.
- Güvenlik Önlemleri: Özellikle paket serviste, sıcak içeceklerin dökülme riskini azaltmak için kapak ve bardak kılıfları kullanılmalıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: