Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şef tabaklarında kullanılan bazı balık türleri:
- Sardalya 2. Izgara, kızartma ve buğulama gibi çeşitli pişirme yöntemleriyle sunulabilir 2.
- Hamsi 2. Tava, buğulama, ızgara ve fırın gibi farklı yöntemlerle hazırlanabilir 2.
- Levrek 2. Izgara veya fırın için uygundur, yağda kızartması pek tercih edilmez 2.
- Çipura 2. Fırın veya ızgara için uygundur 2.
- Uskumru 2. Özellikle kış aylarında tava yerine fırında pişirilmesi önerilir 2.
- Barbun 2. Kızartma yöntemiyle sunulur 2.
- Somon 2. Fırında pişirilmesi önerilir 2.
- Mezgit 2. Izgara yapılabilir 2.
Ayrıca, Dardanel'in Kolay Pişir serisinde deniz mahsullü pesto soslu linguine, tereyağlı jumbo karides, deniz mahsullü domates soslu penne ve balık kavurma gibi ürünler de bulunmaktadır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: